Wie ga je in ieder geval ontmoeten?

Concept en totstandkoming van het nieuwe stadkantoor

Michel Weijers en Bas van de Westerlo van het C2C Expolab zullen samen met architect Hans Goverde van Kraaijvanger Architecten en Hans van Cooten van Mostert De Winter vertellen over het concept en de totstandkoming van dit gebouw. Het hele traject duurde een mytische zeven jaar, maar de meerwaarde is groot. Voor betrokkenen, maar zeker ook voor de stad.

Stadskantoor Venlo

Keynote door Thomas Rau

Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is.

Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.

Thomas Rau

De beste Interieurbeplanting van het jaar 2017

Ook dit jaar zijn er weer drie fantastische projecten genomineerd:

  • Joolz

  • AQUAradius

  • Lely campus

Inschrijven congres

Het congres vindt plaats op 2 februari 2017. De middag begint om 12.30 en eindigt om 17.30 uur. Er zijn vijf sprekers, een rondleiding  en een prijsuitreiking. Ben je lid van de VHG, VGB, EILO, Stadswerk, FMN of BNA dan ontvang je een korting van 20%- op de reguliere entreeprijs. Je betaalt dan dus € 40,- in plaats van € 50,- exclusief 21% BTW. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, drankjes en alle hapjes.

Stadskantoor Venlo